ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ευ Οικογένεια… γιατί σκοπός μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλα τα μέλη της νέας οικογένειας. Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, η λοχεία και αυτό το νέο ξεκίνημα γενικότερα, είναι μια περίοδος που αφορά ολόκληρο το σύστημα της οικογένειας. Ο ένας επηρεάζει τον άλλον. Τα μέλη αλληλεπιδρούν, σχετίζονται και ενώ το κάθε ένα αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι, όλα μαζί φτιάχνουν ένα καινούριο πλαίσιο, αυτό της οικογένειας. Εκεί έχουμε μάθει να εστιάζουμε οι επαγγελματίες του Ευ Οικογένεια. Στο δάσος και όχι στο δέντρο…. γιατί το δάσος έχει μεγαλύτερη δύναμη και δυναμική.

 

Το «Ευ Οικογένεια» δημιουργήθηκε μέσα από τη βαθιά πεποίθηση πως ο τοκετός πρέπει να είναι διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη χώρα μας. Κάθε οικογένεια αξίζει να ζήσει τον τοκετό της μέσα από αγάπη και σεβασμό. Τόσο σε βιολογικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Κύριο μέλημά μας είναι η πλήρης μαιευτική και συναισθηματική υποστήριξη των οικογενειών στην περιγεννητική περίοδο. Το κέντρο μας λοιπόν είναι ένας πρότυπος μαιευτικός χώρος στον οποίο η κάθε οικογένεια μπορεί να απευθυνθεί για παρακολούθηση εγκυμοσύνης, ομάδες προετοιμασίας γονεικότητας, ομάδες λοχείας, γυμναστική, βρεφικό μασάζ και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πιστεύει ακράδαντα στην αναγκαιότητα κατάθεσης ψυχής από τη μαία προκειμένου η γυναίκα να μπορέσει να βρει τη σοφία και τη δύναμη που έχει μέσα της, για να γεννήσει το παιδί της. Βασική της πυξίδα είναι η ηθική εφαρμογή της επιστήμης, με σκοπό την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας των ανθρώπων.

Παλληκαρά Λαμπρινή

Μαία • Φυσικός τοκετός
Διαβάστε περισσότερα

«Όταν νιώσεις το μεγαλείο και τη μαγεία της εγκυμοσύνης του τοκετού και της μητρότητας, είναι δύσκολο να πεις όχι στη μαιευτική!!» Στόχος της Μυρτώς είναι η κάθε γυναίκα να γεννά έτσι όπως το ονειρεύεται! Η γέννα της να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εκείνη και τον σύντροφό της. Μια ανάμνηση που για μια ζωή θα θυμούνται με αγάπη!

ΠΟΛΥΠΟΡΤΗ ΜΥΡΤΩ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

Μαία • Φυσικός τοκετός
Διαβάστε περισσότερα

Αγαπάει και υποστηρίζει τον φυσικό τοκετό. Πιστεύει βαθιά ότι η κάθε γυναίκα θα πρέπει να φέρνει στον κόσμο το παιδί της με σεβασμό και αγάπη. Παρέχει συνεχιζόμενη φροντίδα σε όλη την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την λοχεία.

Χαρίτου Αναστασία

Μαία • Φυσικός τοκετός
Διαβάστε περισσότερα

Ήμασταν τυχερές που γνωρίσαμε και δουλέψαμε με τη Μαρία…

Η Μαρία ήρθε στο Ευ Οικογένεια και στη ζωή μας με ένα περίεργο τρόπο. Πολλές φοιτήτριες έρχονται στις ομάδες κατά καιρούς για να ακούσουν και να μάθουν από την Κα Παλληκαρά όπως λένε… κάπως έτσι ήρθε και η Μαρία. Σε αντίθεση όμως με τις υπόλοιπες μαίες εκείνη είχε έρθει για να μείνει.

ΧΑΤΖΗΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ

Μαία • Φυσικός τοκετός
Διαβάστε περισσότερα
Πρότυπο Μαιευτικό Κέντρο.
Οι μαίες δίπλα στη νέα οικογένεια!
Για οτιδήποτε χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να είμαστε κοντά σας!