ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Μαία • Φυσικός τοκετός

Αποφοίτησε από τη σχολή μαιών με υποτροφία το 1979. Το 1984 πήρε το δεύτερο πτυχίο της στα παιδαγωγικά. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια για τη μαιευτική και τη φαινομενολογία, πάνω σε θέματα συμβουλευτικής οικογένειας, ψυχολογίας εγκύου, επιτόκου και λεχωίδας. Έχει επίσης παρουσιάσει εργασίες σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες με αντίστοιχα θέματα.

Οργανώνει ομάδες γονέων στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ομάδες μετά τον τοκετό από το 1980 μέχρι και σήμερα.

Έχει προσφέρει εθελοντικά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, τις υπηρεσίες της στο Σύλλογο Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» και είχε εμπνευστεί και οργανώσει το τμήμα Προετοιμασίας Γονεϊκότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Είναι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μαιών Μαιευτών Αθήνας και ένθερμος υποστηρικτής του φυσικού τοκετού.

Αν κάποιοι άνθρωποι έχουν συμβάλει στο να αλλάξει ο τοκετός στην Ελλάδα η Λαμπρινή είναι σίγουρα ένας από αυτούς…

Η ίδια πάντοτε λέει πως…

Στην εποχή μας οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από μορφές συντροφικότητας, αληθινή ενημέρωση και ποιοτικότερες ανθρώπινες σχέσεις με κορωνίδα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο

Πιστεύει ακράδαντα στην αναγκαιότητα κατάθεσης ψυχής από τη μαία προκειμένου η γυναίκα να μπορέσει να βρει τη σοφία και τη δύναμη που έχει μέσα της, για να γεννήσει το παιδί της.

 

Βασική της πυξίδα είναι η ηθική εφαρμογή της επιστήμης, με σκοπό την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας των ανθρώπων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλέφωνο επικοινωνίας 6944356473

email pallikara@efoikogeneia.gr

Πρότυπο Μαιευτικό Κέντρο.
Οι μαίες δίπλα στη νέα οικογένεια!
Για οτιδήποτε χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να είμαστε κοντά σας!