ΠΟΛΥΠΟΡΤΗ ΜΥΡΤΩ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΑΙΑ • ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ

Σπούδασε Μαιευτική στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας και εργάστηκε στα πλαίσια της άσκησής της σε 2 μεγάλα μαιευτήρια της Μασσαλίας. Τα «Hôpital Nord» και «Hôpital de la Conception». Έκανε μεταπτυχιακό πάνω στην «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή» στην Ιατρική Αθηνών και έκτοτε βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις γυναίκες, ασχολούμενη έντονα με το θηλασμό , τον φυσικό τοκετό και την προετοιμασία γονεϊκότητας.

Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και γι αυτό δουλεύει πολύ και με αγγλόφωνες ή γαλλόφωνες μητέρες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Έχει παρακολουθήσει από την ηλικία των 15 ετών βιωματικά σεμινάρια φαινομενολογίας και κοινωνικής ψυχολογίας. Πιστεύει πως η συσπείρωση των ανθρώπων η έκφραση των συναισθημάτων και η αλληλεγγύη βοηθάει στη βελτίωση της γονεϊκότητας των ανθρώπων.

Η σχέση της με τη μαιευτική είχε αρχίσει πολύ νωρίς, όταν από μικρό παιδάκι πήγαινε μαζί με τη μητέρα της Λαμπρινή στα μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας όπου άρχισε για πρώτη φορά να ανακαλύπτει το επάγγελμα της μαίας.

Κάπως έτσι αποφάσισε να γίνει μαία, και όχι επειδή απλά αυτό ήταν το επάγγελμα της μητέρας της αλλά γιατί όπως λέει και η ίδια …

Όταν νιώσεις το μεγαλείο και τη μαγεία της εγκυμοσύνης του τοκετού και της μητρότητας, είναι δύσκολο να πεις όχι στη μαιευτική!!

Στόχος της Μυρτώς είναι η κάθε γυναίκα να γεννά έτσι όπως το ονειρεύεται! Η γέννα της να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εκείνη και τον σύντροφό της. Μια ανάμνηση που για μια ζωή θα θυμούνται με αγάπη!

Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλέφωνο επικοινωνίας 6947690924 

email poliporti@efoikogeneia.gr

Πρότυπο Μαιευτικό Κέντρο.
Οι μαίες δίπλα στη νέα οικογένεια!
Για οτιδήποτε χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να είμαστε κοντά σας!